Premijerka Vlade Republike Srbije posetila SFS u Paraćinu

Premijerka Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić, posetila je početkom decembra SFS u Paraćinu. Na ovom posebnom događaju, predsednik Upravnog odbora GlobalGlass-a, Igor Lah i generalni direktor Steklarne Hrastnik i direktor SFS-a, Peter Čas, pored premijerke, ugostili su i druge visoke goste, među kojima su bili i ministar unutrašnje i spoljne trgovine, Tomislav Momirović, ambasador Republike Slovenije u Srbiji, Damjan Bergant, znameniti predstavnici opštine Paraćin, predstavnici značajnih institucija, poslovni partneri, zaposleni u SFS-u Paraćin i drugi gosti.

Na skupu je istaknuto da Fabrika stakla u Paraćinu ima zanimljivu i raznoliku istoriju. Međutim, Fabrika staklene ambalaže sada ima potencijal da postane zvezda. Posebna zahvalnost je iskazana Vladi Republike Srbije i svim njenim institucijama koje su pokazale snažnu podršku ideji i viziji svojim radom, izuzetnim odzivom i poverenjem. Pod pokroviteljstvom GlobalGlass-a, SFS će se globalno širiti i graditi svest da je staklena ambalaža bezbedna i održiva budućnost.

U posebnom obraćanju na skupu, premijerka Ana Brnabić je istakla da je država ispunila svoje obećanje da će pronaći strateškog partnera za SFS, koja sada ima sigurnu budućnost i veliki potencijal. Fabrika stakla u Paraćinu je značajna za celu državu, a ne samo za grad Paraćin.