Radna mesta

Zablistajte u brzo rastućem timu Vaider grupe!

Želite li raditi za švicarsku grupaciju Vaider Grupu koja posjeduje Srpsku Fabriku Stakla i Hrastnik1860. Pozivamo Vas da se pridružite našoj fabrici koja ima više od 100 godina tradicije.

Srpska fabrika stakla je u fazi modernizacije, pa tražimo kandidate koji su sposobni i imaju interes skupa sa nama razvijati fabriku u najbolju fabriku budučnosti.

Operater kontrolne linije

Jeste li spremni reagirati u slučaju neplaniranih situacija? Jeste li točni, pouzdani i zainteresirani za posao u proizvodnji?

Mašinista – Pomočnik mašinostaklara

Jeste li timski orijentirani? Jeste li točni, pouzdani i zainteresirani za posao u proizvodnji?

Procesni inženjer

Jeste li inženjer elektrotehnike, automatizacije, mehatronike? Želite rasti osobno i profesionalno i graditi svoju karijeru u proizvodnji stakla?

Pozivamo vas, da se pridružite našem timu kao inženjer procesa.

Električar

Jeste li timski orijentirani? Jeste li spremni reagirati u slučaju neplaniranih situacija? Privlači li vas rješavanje izazova? Jeste li točni, pouzdani i zainteresirani za posao u proizvodnji?

Stručni suradnik – Stručnjak u logistici i špediciji

Jeste li komunikativni, timski orijentirani, energični i ne bojite se novih izazova? Ako ste se pronašli u opisu, onda ste osoba koju bismo voljeli upoznati!

Vođa projekata za investicije

Tražimo energičnu, proaktivnu i timski orijentisanu osobu koja će se pridružiti našem timu kao projekt menadžer u odeljenju za projekte i investicije. Primarni fokus je upravljanje investicionim projektima u oblastima automatizacije procesa, energetike, električnih instalacija, digitalizacije i automatizacije u vezi sa industrijom 4.0. 

Pridružite se našem timu u kojem konstantno ulažemo u razvoj na svim područjima, osobno zadovoljstvo zaposlenika, vrhunsku tehnologiju, digitalizaciju i automatizaciju procesa.

Pozivamo sve kandidate koji su prepoznali novu karieru da se prijave na adresu posao@sfsparacin.com

Prijava u našu bazu kandidata za posao

 Upisom u našu bazu podataka, obaveštavaćemo Vas putem email-a o slobodnim radnim mestima adekvatnim Vašem znanju i iskustvu.